Телефон +359 2 9263 152
Имейл e-energy@me.government.bg
Pin София, ул. „Триадица“ 8

Помощ

Сайтът на Министерството на енергетиката е оптимизиран за работа с интернет браузери Internet Explorer версия 9.xx и по-висока, Mozilla Firefox версия 20.xx и по-висока, Google Chrome и др. съвременни интернет браузери.

За да гледате видео материалите, трябва да имате инсталирана актуална версия на Flash Player, който може да изтеглите безплатно от http://www.adobe.com.

Част от съдържанието е в .pdf формат, изискващ безплатен софтуеър като Adobe Reader или аналогични.

Съдържанието на английската версия на сайта не е идентично с българската версия.

Сайтът е динамичен, съдържанието му се обновява и актуализира ежедневно. Съдържанието на рубриките "Свързани документи", "Формуляри" и др. е релевантно на основното съдържание в отделните страници по съвпадение на т.нар. "ключови думи" и не е изключено в някои случаи да има разминаване.

За бързо откриване на необходимата Ви информация може да ползвате Карта на сайта, както и вградените възможности за търсене, филтриране по ключова дума, дата и сортиране по азбучен ред.

За предложения, мнения и сигнали при забелязани неточности в този сайт, използвайте електронната форма за обратна връзка или някой от другите предложени начини да се свържете с нас.

Форма за обратна връзка


Полетата обозначени със звезда (*) са задължителни