Телефон +359 2 9263 152
Имейл e-energy@me.government.bg
Pin София, ул. „Триадица“ 8

"Булгартрансгаз" ЕАД въвежда в експлоатация модернизираната компресорна станция "Странджа"

"Булгартрансгаз" ЕАД ще въведе в експлоатация реконструираната компресорна станция (КС) "Странджа" и изградените два нови газотурбинни агрегата. Официалната церемония по завършването на проекта ще се състои на 11 април, понеделник, с начален час 9:00 часа, на площадката на компресорна станция "Странджа". На събитието ще присъстват министърът на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов, представители на местния бизнес и други. За участие в церемонията са поканени министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев.

 

Уважаеми колеги,

Във връзка с необходимостта от издаване на временен допуск до обекта, моля да потвърдите Вашето присъствие като изпратите трите имена и ЕГН на целия екип и медията, която представлявате, най-късно до 7 април (четвъртък), до 16.00 часа, на имейл: press.energy@me.government.bg. При желание от Ваша страна, моля да заявите и ползването на организирания транспорт от "Булгартрансгаз". Автобусът за компресорна станция "Странджа" ще тръгне в 06:45 ч. на 11 април от паркинга на централна гара, град Бургас.

 

КС "Странджа" се намира в землището на с. Горска поляна, община Болярово, област Ямбол. Приложено Ви изпращаме и карти с маршрут до обекта, от София и от Бургас.

отпечатай тази страница