Телефон +359 2 9263 152
Имейл e-energy@me.government.bg
Pin София, ул. „Триадица“ 8

Отворена е възможността големи предприятия да заявят инвестиционни намерения за област Стара Загора

свали снимката

Привличането на нови инвестиции, които създават качествена заетост е от ключово значение за устойчивото развитие на област Стара Загора. С оглед максимална публичност и прозрачност, както и с цел получаване на възможно най-пълна информация за инвестиционни намерения в региона на Стара Загора от страна на големи предприятия, Министерството на енергетиката продължава да предоставя възможност за заявяване на инвестиционни намерения от страна на големи предприятия за област Стара Загора в срок до 6 ноември 2023 г. Срокът е обвързан с процеса на преговори с Европейската комисия по плановете за справедлив преход.

Заявените инвестиционни намерения са индикативни и необвързващи, както за държавата, така и за фирмите, заявили интерес и по никакъв начин не са ангажиращи за възможността или размера на финансиране от Фонда за справедлив преход. Заявените инвестиционни намерения не осигуряват финансиране и не водят до каквото и да било предимство. Всички проекти, финансирани със средства от Фонда за справедлив преход, ще бъдат избирани в резултат на открити, прозрачни и конкурентни процедури, отворени за всички големи предприятия.

Покана за заявяване на интерес за инвестиционни намерения от страна на големи предприятия във връзка с финализиране на Териториалния план за справедлив преход на област Стара Загора

отпечатай тази страница