Телефон +359 2 9263 152
Имейл e-energy@me.government.bg
Pin София, ул. „Триадица“ 8

"Булгартрансгаз" ЕАД въвежда в експлоатация реконструираната компресорна станция "Петрич"

"Булгартрансгаз" ЕАД ще въведе в експлоатация реконструираната компресорна станция "Петрич" на 13-ти юни, понеделник, с начален час 11:30 часа, на площадката на компресорна станция "Петрич". На събитието ще присъстват министърът на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов, представители на местния бизнес и други. За участие в церемонията са поканени министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев и Н. ПР. Ерик Рубин, посланик на  САЩ у нас.

Уважаеми колеги,

Във връзка с необходимостта от издаване на временен допуск до обекта, моля да потвърдите Вашето присъствие като изпратите трите имена и ЕГН на целия екип и медията, която представлявате, най-късно до 11 часа, на 10 юни (петък), на имейл: press.energy@me.government.bg. При желание от Ваша страна, моля да заявите и ползването на организирания транспорт от "Булгартрансгаз". Автобусът за обекта в град Петрич ще потегли от Национален стадион "Васил Левски", град София, в 7.30 часа на 13 юни (понеделник).

КС Петрич е разположена в землището на община Петрич. Oт магистрала "Струма" посока гр. Петрич се пресича р. Струма и след 2 км. на кръстовището с. Кърналово/с. Рупите се завива наляво. Поставени са табели, указващи пътя до компресорната станция. Приложено Ви изпращаме и карти с маршрут до обекта.

отпечатай тази страница